Gimnastica Larisa Iordache / Larisa Iordache Nu Va Mai Concura La Campionetele News Ro : Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note:

Gimnastica Larisa Iordache / Larisa Iordache Nu Va Mai Concura La Campionetele News Ro : Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note:. Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. Red.) de la bun început. Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: România a cucerit după 28 de ani aurul pe echipe la junioare, iar aurul în toate probele la un campionat european reprezintă un nou record pentru românia, la junioare şi senioare. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august.

See full list on digi24.ro Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. More images for gimnastica larisa iordache » Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit. See full list on digi24.ro

Larisa Iordache A Federația Romană De Gimnastică Facebook
Larisa Iordache A Federația Romană De Gimnastică Facebook from lookaside.fbsbx.com
Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental. În schimb, cealaltă sportivă din lotul româniei de gimnastică, maria holbură, va participa la toate cele patru aparate. România a cucerit după 28 de ani aurul pe echipe la junioare, iar aurul în toate probele la un campionat european reprezintă un nou record pentru românia, la junioare şi senioare. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team, and she will represent romania at the 2020 summer olympics. Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit.

„o poveste lungă, spusa în câteva cuvinte.

Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s. Jul 21, 2021 · larisa iordache nu va participa la probele de individual compus miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual compus. „o poveste lungă, spusa în câteva cuvinte. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). În schimb, cealaltă sportivă din lotul româniei de gimnastică, maria holbură, va participa la toate cele patru aparate. În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. See full list on digi24.ro 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Pauza este una foarte bună, ținând cont că.

Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Jul 21, 2021 · larisa iordache nu va participa la probele de individual compus miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual compus. Cealaltă româncă din finala de la sol, antonia duţă, a ocupat locul al cincilea, cu 12,600. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină.

Ntudciakvvhm0m
Ntudciakvvhm0m from diaspora.ro
Sportiva română larisa iordache a câştigat medalia de aur la sol, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia), cu 13,450. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. În schimb, cealaltă sportivă din lotul româniei de gimnastică, maria holbură, va participa la toate cele patru aparate. Jul 21, 2021 · larisa iordache nu va participa la probele de individual compus miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual compus. Red.) de la bun început. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s.

Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august.

More images for gimnastica larisa iordache » Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. See full list on digi24.ro Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. See full list on digi24.ro See full list on digi24.ro Jul 21, 2021 · larisa iordache nu va participa la probele de individual compus miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual compus. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În schimb, cealaltă sportivă din lotul româniei de gimnastică, maria holbură, va participa la toate cele patru aparate. Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6.

Jul 27, 2021 · gimnasta larisa iordache a scris istorie după parcursul impresionant de la campionatele europene 20.12.2020, 17:11. See full list on digi24.ro 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. „o poveste lungă, spusa în câteva cuvinte. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook.

Tokyo 2020 Gimnasta Larisa Iordache S A Retras Din Proba De Individual Compus Din Cauza Unei Afecțiuni La Gleznă Rfi Mobile
Tokyo 2020 Gimnasta Larisa Iordache S A Retras Din Proba De Individual Compus Din Cauza Unei Afecțiuni La Gleznă Rfi Mobile from www.rfi.ro
See full list on digi24.ro Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s. Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. See full list on digi24.ro Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică.

See full list on digi24.ro

Jul 27, 2021 · gimnasta larisa iordache a scris istorie după parcursul impresionant de la campionatele europene 20.12.2020, 17:11. See full list on digi24.ro Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental. Jul 21, 2021 · larisa iordache nu va participa la probele de individual compus miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual compus. În schimb, cealaltă sportivă din lotul româniei de gimnastică, maria holbură, va participa la toate cele patru aparate. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Red.) de la bun început. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook