Manavgat Yangın Gecmis Olsun - Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... - Antalya'nın en büyük ilçesi olan manavgat'ta çıkan yangın sonrasında devletin önde gelen önemli isimlerinden sosyal medyada paylaşımlar geliyor.

Manavgat Yangın Gecmis Olsun - Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... - Antalya'nın en büyük ilçesi olan manavgat'ta çıkan yangın sonrasında devletin önde gelen önemli isimlerinden sosyal medyada paylaşımlar geliyor.. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi. Afad, (manavgat'taki yangın) 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 122 vatandaşımız etkilenmiştir. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Turizm ve çevre bakanı fikri ataoğlu yangın ile yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini iletti.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Chp i̇zmir milletvekili tuncay özkan, manavgat'ta çıkan yangın sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun mesajı gönderdi diye konuştu.

Manavgat nerede? Manavgat'taki yangın söndürüldü mü? İşte ...
Manavgat nerede? Manavgat'taki yangın söndürüldü mü? İşte ... from imgrosetta.mynet.com.tr
İstanbul valisi ali yerlikaya, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi. Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangın faciasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 29 temmuz 2021 yorum yapın!. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun mesajı gönderdi diye konuştu. 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı.

.tayyip erdoğan'ın eşi emine erdoğan, manavgat'taki orman yangını nedeniyle antalyalılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hepimize büyük geçmiş olsun dedi. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir. Hepimize büyük geçmiş olsun. paylaşımında bulundu. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesinden başlayan yangın, rüzgarında etkisi ile hızla yayıldı. Hepimize büyük geçmiş olsun dedi. Yangın nedeniyle manavgat'ın üzeri komple dumanla kaplandı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Antalya'nın en büyük ilçesi olan manavgat'ta çıkan yangın sonrasında devletin önde gelen önemli isimlerinden sosyal medyada paylaşımlar geliyor. Turizm ve çevre bakanı fikri ataoğlu yangın ile yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini iletti. Chp i̇zmir milletvekili tuncay özkan, manavgat'ta çıkan yangın sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı.

Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesinden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Antalyalılara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. ifadelerini kullandı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi.

İYİ Partili vekil yangın bölgesinden seslendi: Yeterli ...
İYİ Partili vekil yangın bölgesinden seslendi: Yeterli ... from www.yenigaste.com
Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir. manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Antalya manavgat'ta çıkan orman yangınından etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdüren ekiplere kolaylıklar diliyorum. Bir kaç noktada aynı anda olmaktaymış. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi. Umarım en az hasarla ve can kaybı olmadan atlatılır bu şöyle aydınlatmak lazım olayı.

Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek de, antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedik.

Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. .tayyip erdoğan'ın eşi emine erdoğan, manavgat'taki orman yangını nedeniyle antalyalılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek de, antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedik. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz. Yangın faciasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya manavgat'ta çıkan orman yangınından etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdüren ekiplere kolaylıklar diliyorum. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Yangın nedeniyle manavgat'ın üzeri komple dumanla kaplandı. Hülür, manavgat'ta çıkan orman yangınlarından etkilenen kişilerin tedavisinin sağlandığını ifade etti.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Vali yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. İstanbul valisi ali yerlikaya, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi.

Hatay Yangın Geçmiş Olsun Mesajı : Bakan Pakdemirli Den ...
Hatay Yangın Geçmiş Olsun Mesajı : Bakan Pakdemirli Den ... from lh5.googleusercontent.com
Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir. Chp i̇zmir milletvekili tuncay özkan, manavgat'ta çıkan yangın sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı. Yangın faciasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Yangın yerleşim yerlerine ulaştı, ev ve iş yerlerine zarar verdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Manavgat'taki yangın insansız helikopter ile. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en az hasarla ve can kaybı olmadan atlatılır bu şöyle aydınlatmak lazım olayı. 29 temmuz 2021 yorum yapın!. Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. İstanbul valisi ali yerlikaya, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi. Hepimize büyük geçmiş olsun dedi. Hepimize büyük geçmiş olsun. paylaşımında bulundu. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil.

Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz manavgat yangın. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook